SOMLAY BARBARA

 

+3620 5633762

barbara.somlay@gmail.com

back to top

ÍGY KÉSZÜL EGY FOTÓSOROZAT

A fotózás nem csupán arról a pár óráról szól, amit valóban fotózással töltünk. Ahhoz, hogy igazán szép sorozat születhessen, az előkészület és az utómunka is legalább annyira fontos.

TERVEZÉS

Lefixáljuk a fotózás napját és az időpontot, majd telefonon vagy igény szerint akár személyesen átbeszéljük a fotózás részleteit: a helyszínt, a fotózás menetét, a szükséges kellékeket illetve a ruha szetteket.

a

ELŐKÉSZÜLETEK

Találkozunk a fotózás helyszínén, megbeszéljük a fotózás során mely ruhaszetteket használjuk, majd átadlak a sminkes és fodrász kezébe, akiknek meg tudod mutatni milyen elképzelésed van a sminkeddel és hajaddal kapcsolatban.

FOTÓZÁS

A fotózás és pózolás talán nehéznek tűnhet, de emiatt nem kell aggódnod, végig segítek majd és adok instrukciót. Lehet néha nem lesznek kényelmesek a pózok, de gyakran a legkellemetlenebb beállítások mutatnak a legjobban a fotókon.

a

VÁLOGATÁS

A fotózás után pár nappal átküldök egy válogatást a nyers képekből egy online galérián keresztül. Ezekből kell kiválasztanod, mely képeket szeretnéd retusáltatni. A válogatás már csak olyan képeket tartalmaz, amelyeket magam is kiválasztanék.

UTÓMUNKA

A nyers képsorozat számomra félmunka, az utómunka által válnak ragyogóvá a képek. Amennyire szeretek fotózni, talán annál is jobban szeretek retusálni. Az utómunka számomra arról szól, hogy ízlésesen átformáljam a képeket.

a

ÁTADÁS

A fotók kiválasztása után 10 napon belül átadom az elkészült, retusált képeket az online galériában, ahonnan letölthetőek.

f

MAKE-UP & HAIR

Profi sminkesekkel dolgozom együtt, akiknek a kifinomult ízlése igazán illik az én fotózási stílusomhoz. A legjobbat hozzák ki belőled tükrözve az egyéniségedet.

Csapat

Sminkes & Hairstylist

Sminkes & Hairstylist

Sminkes & Hairstylist

Kedves Barbi, Nagyon szépek lettek a képek, sőt, eszméletlen jók!!!! Igazán szépnek érzem magam rajtuk. Nem tudom eléggé megköszönni. Millió puszi neked érte, és minden barátnőmnek ajánlani foglak 🙂

Nicolette

Barbival 1 évvel ezelőtt sikerült megismerkednem egy közös barátunk esküvőjén. Mivel nagyon szimpatikus volt, Ő jutott eszünkbe, amikor szerettünk volna üzleti fotózást. Jó döntés volt a részünkről, ugyanis a stúdió is nagyon tetszett és Barbi is nagyon rugalmasan kezelte a kéréseinket. 🙂 Szerintem még találkozunk, és másoknak is szívből ajánlom!

Katalin

A fotózás jó hangulatban telt,könnyen feloldódtunk mellette. Mindenben segített, nagyon meg voltunk vele elégedve, a képek gyönyörűek lettek, az életünk 2 fontos pillanatát nagyon szépen megörökítette. Csak ajánlani tudjuk Őt!

Dániel
You don't have permission to register